Vevőszolgálat

Vevőszolgálat elérhetősége:
Telefon: (36) 515-095, Mobil: (30) 220-9624
Vevőszolgálat nyitvatartása: H-P: 8:00-17:00, Szo: 8:00-13:00, Vasárnap nincs ügyfélszolgálat
E-mail: vevoszolgalat@otthondepo.hu

Skype: OtthonDepo.hu

Előre utalás esetére bank szla.sz: 11745059-20007511

Garancia

A KemenyDepo.hu által forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő, illetve a gyártó által biztosított jótállási feltételeket biztosítunk, amely termékenként eltérő lehet. A KemenyDepo.hu szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben, valamint a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak irányadóak.
A garanciális jogokat a garancialevélen megjelölt elérhetőségeken keresztül lehet gyakorolni. Amennyiben csak számlát kapott ez esetben a Vevőszolgálatunk az ügyintézője a termék garanciális folyamatainak.

A termék nem rendeltetésszerű használatából és helytelen beépítéséből fakadó meghibásodásokért, károkért garanciát nem vállalunk. A szavatosság a termék gyári hibájára és az anyaghibáira vonatkozik.

A vásárlási és szállítási feltételekben nem rögzített kérdésekben a mindenkori hatályos Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

Lehetősége van a vásárlónak felvenni a kapcsolatot a Vevőszolgálattal, ahol szívesen segítséget nyújtunk a garanciális illetve szavatossági ügyek intézésében.

Szerzői jogok

A KemenyDepo.hu weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot mindennemű változásra - ideértve az esetleges szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatását, kiegészítését vagy megszüntetését, továbbá nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi irányelveink kialakítása a következő jogszabályok figyelembe vételével történt:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
A hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések;
A hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet.

Minden, látogatónktól begyűjtött adatot bizalmasan kezelünk, semmilyen célból nem értékesítjük, nem osztjuk meg személyes adataikat semmilyen külső féllel vagy szervezettel.

Érvényesség

A jelen vásárlói tájékoztatóban és üzletszabályzatban foglaltak - így a megrendelés feltételei is -, továbbá a webáruházban megállapított árak csak és kizárólag a KemenyDepo.hu weboldalon keresztül történő vásárlásra érvényesek. A vásárló a megrendeléssel elfogadja és tudomásul veszi webáruházunk szabályzatát. Az esetleges szállítói áremelésekre, árfolyamváltozásokra az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az akciók a honlapon feltüntetett időpontokig vagy visszavonásig érvényesek.

A KemenyDepo.hu honlapon feltüntetett árak az áfát tartalmazzák!

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze vevőszolgálatunknak a következő elérhetőségeken:


KemenyDepo.hu Vevőszolgálat
E-mail: vevoszolgalat@otthondepo.hu
Telefon: (36) 515-095 (munkanapokon: 8-17-ig), Mobil: (30) 220-9624
Raktár: 3300 Eger, Nagyváradi út 17.

Panasz és egyéb észrevétel esetén:
E-mail: vezetoseg@otthondepo.hu

 
Beszállítói, szolgáltatói vagy viszonteladói megkeresés:
E-mail: vezetoseg@otthondepo.hu

Üzemeltető: Kovács Tüzép Kft.
Székhely: 3388 Poroszló, Rákóczi út 36.
Képviselő: Kovács Károly ügyvezető igazgató
Telephely: 3300 Eger, Nagyváradi út 17.
Adószám: 11174015-2-10
Illetékes cégbíróság: Heves Megyei Bíróság - Cégbíróság - 3300 Eger, Barkóczy u. 1.
Cégjegyzékszám: 10-09022768