Megrendelés, fizetés, szállítás


Árajánlatkérés (regisztráció)

Az Önnek megfelelő Schiedel kémény kiválasztásához használja Kémény-árkalkulátorunkat! A kalkulátor kitöltése mindössze 1-2 percet vesz igénybe, ha bizonytalan a választásban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. A kívánt kémény összeállítása után kattintson az Árajánlatot kérek fülre. Ezt követően rendszerünk összeállítja az Ön által megadott paraméterek alapján árajánlatát. Abban az esetben, ha egyedi kedvezményt szeretne igénybe venni, a további kedvezmények fülre kattintva egy űrlap kitöltését követően, megteheti azt. Itt meg kell adnia a nevét, a szállítási és számlázási címét, telefonszámát és e-mail címét. Majd kattintson ismét a További kedvezményt kérek menüpontra adatai elküldéséhez. Munkatársunk legkésőbb a következő munkanapon felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén és pontosítja a megrendelés részleteit.

A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a KemenyDepo.hu üzemeltetője nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.

Fizetés

Az akciós árak és az ingyenes szállítás alapfeltétele a kémény teljes összegének előre fizetése. A kifizetés történhet személyesen készpénzben (3300 Eger, Nagyváradi u. 17.) vagy igénye szerint banki átutalással. Banki átutalás esetén munkatársunk elkészít, majd e-mail-en elküld Önnek egy előlegbekérő levelet (proforma számlát). Az összeg beérkezését követően elkészítünk Önnek egy előlegszámlát, melyet postán küldünk el az Ön által megadott címre. A végszámlát a kémény helyszínre szállítást követően szintén postai úton juttatjuk el Önhöz.
Bankkártyás és hitelkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Előre utalás esetére bank szla.sz: 11745059-20007511

Szállítás

Az Ön által megrendelt Schiedel kéményt a következő módokon veheti át:

- személyesen telephelyünkön: 3300 Eger, Nagyváradi út 17., vagy - házhoz szállítással.

A kéményrendszerek helyszínre szállítása konfigurációtól függően a megrendeléstől számított 2 héten belül történik.

A szállítási költség a termékek számla szerinti értékétől függ, bruttó 185.000 Ft alatt Magyarország egész területén egységesen bruttó 5.000 Ft, 185.000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes. Csomagolási díj bruttó 1.875 Ft/raklap.

A kiszállítás előtti napon telefonon értesítjük Önt. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető, illetve az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a szállító felvehesse Önnel telefonon a kapcsolatot. Tehergépkocsi behajtási engedély köteles területre az engedélyről a megrendelőnek kell gondoskodnia.

Vásárlás küföldről

Külföldi megrendelés esetén a termékek értékét, a szállítási költségét és a banki költségét előre kérjük kifizetni. A fent említett szállítási költségek magyarországi kiszállításokra vonatkoznak. Amennyiben Ön Magyarország területén kívülre kíván megrendelést leadni azt tegye meg a honlapunkon. Ezután vevőszolgálati munkatársunk megkeresi Önt szállítási ajánlatunkkal a megadott e-mail címen.